Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Saturday, August 13, 2011 | 11:45 PM | 0 comments
Selamat Petang Semua !!

Assalamualaikum semua :r::r::131::w:

Haha ~ Teruja laa siud :r::r:
Baru pas solat zohor tadi , tu yang exited ciket
.Hahaxx .
Haaa,:r: arini dekat bape jam dah aku godehgodeh bl
og nihh,
Penad taw , yelah , aku mane pandai sangat bab blogmemblog nihh:face36:
So , Edit blog pungg amik ,masa pai berejam rejam , p hasil pungg takdakk :face16:Gera
m
Tak macam korang:face32: tengok tuto jee da pandai edit tu edit ny ,
aku nih tengok code belambak lambak ue twoz berpinar pinar mata :face53:
Tape laa , simple is available , tayahh laa nak rumitrumit segala bagai kan kann :s::s:
#ahak:r:ayat buda tak panday berblogging meme macam nihh :10:

klah ,
pape pun aku suke tol tengok blog korang yang cantik ,kemas nd dihiasi segala bagaii tuhh ,
teringin nak rembat blog korang taw
:n:
#ahaks,tengok bawah semua kembang ,kihhkihh .:face18:

k ar , nak text hubby aku ny
:11: dea otw na g uma kazen dea tuh , bie , pesan kat ayah drive carefully oke:x:, I LOVE YOU ALL.:r::r:muaahmuaah , ,:face19:
cian dea tgu aku reply lambat .heheh .
kbhai sampai sini je :116:.tataaaa:r::116:

done wrote by :
:s:

thumb
:h:

| Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop