Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Sunday, November 20, 2011 | 8:48 PM | 0 comments
AKU TAK SOMBONG





hi readers , sihad ? buad apa tu ? ofc bace post aku ny ken ?
Act aku cume nak bagitau kad korang je yang aku
ny tk sombong ,
-siyez
aku kepoh- peramah - fun / ayy bukan nak isi bakul angkat sendiri ke ape tapi betul pe
AKU TAK SOMBONG .





see ? how could you :'/
yang ny dea baru added aku masuk group fesbukers dea tu , aku cakap lha thanks , then dea bole rep macam tu ? Mase ny boleh tahan lagi , I ingat you bergurau sokayyy nebermind ,

ahaa , yang ney tkbole - see dea cakap 'tp memang sombongg ken ?'
ohh sampai hati kau sayang , tkpe , haritu you tegur I pasal adalha something tu ken ?
Yes , I memang touching giler vaveng lh , you tahu hati I neyy tk kental - mudah tersentap :/ aww gedik ah . hmm . tu satu ,
yang ny kaka sayang aku sorang ny IM CHAT dengan aku kata
benda yang sama -


kak , time ny kite nak nanges taw ? untungg ade mak , so cover lha kan tkkan nak nanges kot ? :/
hmm , readers yang bace neyy pun mesti cakap aku memang sombong kan ? haihh suketi korang lh -
sumpah aku cakap aku tk sombong :)


p/s :
so lepas neyy DUE ANJEWW aku kat atas neyy aku kene tegur dowang selalu lh kalau tk nanti dowang kate aku sombong lak , HAHA
Kbubuii Lovechuuuu :*


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop