Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Friday, December 23, 2011 | 7:28 PM | 0 comments
Day 3 - Away to ICITY



Hi alz ! Selamat pagi :) kenape selamat pagi pulak ? Sebab sekarang baru je jam 10 , ekkeke
Mane tahu ada yang bace tang tengahari tak ke pelik kan . haha .
oke , aku nak sambung journey aku yang haritu la mase pergi KL tu ,
belum bace ke ? atoto ciannyer ! meh bace kat SINI k .
Yang post ny aku nak citer time aku pergy ICITY , ocay festime pergi ICITY sebub tu rase esaited sangat ..

Kenape festime pergi ? Kitorang dah ber-time-2 pergi ? Itu korang ! Haihhhh , haha .
Sebab mak aku tanak pergi , dia kata masuk ICITY mahal . Ahahaa , padahal tk pun ! Tu lah mak tak nak pergi survey dulu kan da rugi ..
Kayy , aku pergi sane waktu malam , dalam jam 8:30 gerak lah , dari Damansara ke Icity patutnye about 30min tapi jadi sampai 2hour you know ! Macam aku kata kan dalam post lepas , KL jemmed terok wei , hujan siked je dah jam . halohhh , naseb baik malam tu tak jam , kalau tidak melepas lah aku pergi sanaaa ..
korang scroll lh kebawah ,aku sediakan beberapa gambar tuk tatapan anda semua :)
Siked je aku letak , nak tengok banyak kad fb aku leww , haha .. Enj


masuk je aku terus snap pic pokok ny :) cunnnnnsss

cantik kan pemandangan ny ...
ber-gedik jap dibawah pohon asmaraa ..
sebelah aku tu Nyna Lulu , adek aku :)
yang macam mat gian ny abang sedara aku , anak pak teh and mak teh :)
aku paling suke pokok ny !

ekseli mak aku tak bagi permission tok hapload pic dea , tapi apedeaku kesah ? haha
then pokok merak niyy,




haha ! cantik tak ? ada macam rabbit gigi comel tk ? haa , ekseli aku kalau senyum memang tk menampakkan mata . ghahaaaa ..

okay and the lasttt .................
ouh nooo ! y tetibe sesat kucing neyy , and kenapa mata dea ? ? guys :') aku ade cite sad ny nak story lepas balik KL tu , jangan lupa bace k post akan datang .. tataa ..


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop