Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Thursday, December 22, 2011 | 3:15 AM | 0 comments
Holiday Day 1 - 3



Hi everybody -
Cuti sekolah you'all pergi mana ? jalan-2 ?
Mesti best kan .. yeleww aku punye holiday worst siked , huwaaaaa,
Cuti haritu aku pergi KL , ruma cousins belah my dad - pak teh/mak teh,

Area damansara kod ? Ruma flat . Beb cite pasal ruma flat kan , kan , bapak penat lh kan daki tangge 5 tingkat ue ? Alolohhh , gila penat wook -
Mak aku kata kalau tinggal sana aku boleh lost 10kg/week .HAHA -nonsense !



Kay , dari JB ke KL about 7hour lh kan , tapi biase 5hour je,aku punye lame sebab my dad owez stop dekat perhentian - tiap-2 ade perhentian or R&R je kan mesti dia berhenti ,
Okay , day 1 aku dekat rumah Pak Teh kan malam tu kitaorang tk pergi mana-2 :(
Quite bored lh dekat rumah tu ,


Keesokkan harinya ..



We'll pergi putrajaya , dari rumah Pak Teh tu jalan kaki sampai depan , then naik bas ..
My dad tanak bawak kereta coz sane banyak jemmed .





Ha , tu pic dalam bas lh , masetu takde orang pun dalam bus accept my famly nd driver bus tu , ngeh-3 , kire orang pertame r ny yang naik bus . HAHA .
Da sampai sane we'll pun pergi pasar seni , you know what ?

jalan dengan dad aku macam haremm , ape pun tk boleh , nak beli barang pun
tak sempat ! Mana tk nye ? jalan menonong je kedepan dah tu laju lak tu
, Eiiii geram
betoi .

Penat jalan we'll pergi naik LRT tak pergi location seterusnya .. ekseli nak amik g
ambar dalam LRT tu , but bapak penuh lh kan ? Aku berangan l
h dapat duduk dalam tu , TETAPI full , terpaksa lah aku berdiri .. haiyaaa ..

Day 3 , We'll pergi KLCC , be4 sampai KLCC singgah SOGO jap , tak pernah pun masuk SOGO sebelum ny , well barang dalam tu expensive belaka - kata je less 60% tapi
harge still atas 1rat , HAHA ! (orang tkde duit memang macam ny)
Bila dah sampai KLCC , tempat pertama pergi kolam bawah KLCC tu , adehhh , da
h la te
mpat tu tok budak-2 je , aku tak pat join lewww --"



alamak ! aku besar sangat ke sampai bangunan dekat belakang tak nampak --"








away nak g mandy kolam neh ,sempat lagi adek aku pose xD



kayy dah sampai ! see cantikkan tempat dia ? tapi 6tahun dulu lagi cantik ,sekarang dah lain lah ,
bestlh adek-2 aku ,HAHA !

Guys , Naz ada cerita best nihh , nak bace ? tekan SINI taw ,
Away to ICITY ~ Lots of Love ~



Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop