Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Saturday, December 31, 2011 | 9:09 PM | 0 comments
ƧЄ˩ΔѦΔƬ ƬΔĦƲИ βΔЯƲ ƧЄѦƲΔ !




Hai semua , harini 01/01/2012 bersempenakan TAHUN BARU , Naz nak ucapkan HAPPY NEW YEAR to alz myfamily ,aunty , uncle , neighbour , friend , fellow , fellas sekalian . Not forget to my sayang , ahahaaa ..
Guys , tadi malam aku pergi tasek ! Sape tinggal dekat PG tahu lh ,ehehe ..

Nahh tu dia pict orang tak sesabar nak pergi tasek tuhh , Bhahaaa ..
Pergi tasek nak tengok firework leww tapi hampe .. Firework dea tk sehebat yang aku bayangkan .. tak mengape lah .. Janji happening gile keluar dengan my prenggg nd boyprenggg .
















From left , Zoey , Eina nd me .. waittttt .. where my boyf ? You'all nampak tk ?
Haha , pict ny dekat tasek .. takdapat hamik pict tasek leww sebab gelap sangat ..
Yang hamik pict ny Faiz leww , aku ingat ada pict dea dalam kemera ny coz semalam kitaorang ada snap sesame , tapi dea g delete pula gambar tu -.- baru nak plessing -,-

Dekat tasek ada konsert , artis dea yang aku nampak jeh ny angah rajelawak , johannnn my awananonano , hahahahha nd sape tah lagi tak ingat .. aku rase diaorang pun bosan buad show kat PG nihh takde sambutan ! Haha , kesian dok tengok dorang perform atas stage tu syoksendiri .. ngeh-2 .. maybe dorang dah serik nak turun PG lagi ..

So , aku dengan Faiz ,Zoey nd Eina jalan-2 dekat kawasan jualan makanan , perut dah nyanyi lagu awanano ny lapa sangat , , aku beli :Buah betik/jambu rm2
Air goncang rm2
Potato spring rm3
Chocolate marcmallow rm9
Keropok lekor rm2

dan blaa blaa .. lupa lah ..haha .. lari budjet beb beli makanan at sane .. semua cas mahal -.-


okaylah dah penat jalan then balik , bout 12 lebih kot balik , so k selamat coz daddy's Faiz jemput :*
Sekian lh post aku kali nie and
SELAMAT TAHUN BARU kepada semua yang membace ..

Tahun baru ,Azam baru , Perangai baru ,
MULAKANLAH HARI-HARI ANDA DENGAN SENYUMAN ...







P/S :
muka aku comot doe waktu balik , makeup waaa ... haha , takpe , comot-2 pun bf aku tetap sayang :* btw , Hepi new year sayang ! I leffchuuuuu :* 2012 ƬĦЄ βЄƧƬ !


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop