Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Wednesday, January 4, 2012 | 1:20 AM | 0 comments
Hari pertama persekolahan !


Hi selamat petang semua ! Harini 1st day aku pergi sekolah , same dengan you'all semua kan yang pergi sekolah jugekk ? HAHA , k guys . Serius balaaa balaaa ~ Bangun pukol 5:30 well budak rajin kan ? Then iron baju jap , waittttttttttt , haha , korang iron tadi malam kan ? YA !
Aku tahu ,aku memang suka buat kerja last minutess :D
Then mandi after that dengan semangat tepekk bedak pixie kat muka nih .
Dah cun dah ny *perasan* aku terus sarung baju,kaen,tudung , Waitttt , tak jumpe scarfff ..
Mak aih camner ny , nak taknak pakai je teros , selebet ? serabut ? sekeleyy ? AAK ?*naness*
Pastu pakai kasut .. Waittttt ..
Guys , kasut gue besat sangat .. longgar meh .. Uwaaaaaa .. menanesss siak aku .. takpe .. cari kaen sumbat bahagian depan ,, akibatnye , sekarang kaki aku sakit :'(
Huh , sungguh tak ku sangka tak ku duga .. Takmengapalah ! Yang penting besok kena perfect !
k la thanks sudi bace luahan hati aku yang terpendam ny .. *poyo*


p/s : Weh korang ,best tadi kat sekolah aku duduk sebelah Eina , Yana , Bumb!HEHE
Lagi best Sir Vincent ajar BI tadi , Personal Resolution ~

Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop