Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Saturday, January 7, 2012 | 7:27 AM | 0 comments
Siapkan homework ~ Rajin tak ? *part 1


*tak jawap dosa ...

Hai peeps , aku bosan lah .. so macam biase post story ar kan ?



So ,haa tadi pagi lepas balik sekolah aku dengan membe-membe pergi PB *pusat bandar ,
Buat apa ? Siapkan homwek la yangg ui .. Gerak dalam jam 2ptg , sampai-sampai je terus pergi makan , haha , aku tak makan tapi minum je .. sedap wookk .. nah ny beberapa snapshoot ~


post aku mesti ada gambar kan ? hahaha ,*kuat plessing muke nie




tu pic Zoey merangkap Syahrull Nizam , and Eina Mazlinah :) Haa ,diorang order ice coco .. Sedap meh .haha ..
Ape ? Dia igat dia jeke order ice coco? Aku pun oder lah ,haha .... Yummy ... Murah je rm2.50 .
*handsome tak bf aku ? comelkan ! ILY .


yang baju oyen tu Fatin , and Bumb

yang nie lak Nadiaa ..
The gang , hehe ,aku tkde sebab aku yang hamik pict nie .. (sambungan *part 2)

Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop