Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Saturday, January 7, 2012 | 11:33 PM | 0 comments
Siapkan homework ~ Rajin tak ? *part 2

continue :

Haa , after dah siap melantak ice coco tu *eerkk kenyang gila* kitorang tetus pergi ke niat asal iaitu siapkan homework , kitorang pun pergi laa ke library ... snapshoot ..



PEACE YO ! hha eksaited punye maa buad homewok dengan Eina ,

Haha , tu dia cikgu Eina tengah ajar aku camner nak wat esei ,
Tengok tu tekun tak ? Tak paham2 aku ny , biase lah dalam library tu sejuk ,so otak gua beku lah , hahaha ..


Okay dah hilang semangat nak buad nie ,huhu ..

Lastly , muke gua tengah frust . Ish ! Bile pulak balak aku hamik pic ny,




Now turn aku lak pegang camera ..
Hha , bie pandang sini ,nak snap pic youuu .. huhu .. *is'nt cute ?












Tengok dia atoto focuz nya .hahaha .. * comel :*

















Enough , dah takde pic nak di upload lagi , kol 5 library dh tutop , so 4lebih dah gerak keluar ..
Sokay lah , nak layan utube lak, kbaii .~ love you'll .


p/s : Kesian kau Yuyun ,hahaha .. Rugi gile tak ikod ,, takpe postpone nextweek jelaaa ,haha ..

Labels: ,


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop