Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Tuesday, February 28, 2012 | 3:55 AM | 0 comments
10 MONTH WITH YOUUUUU DEARR


28 - 02 - 2012

Alhamdulillah ..See .. see what ? Yeahh aku dah bersama dengan Faiz dah sepuluh bulan .. Alhamdulillah .. tak pernah selama nie dengan mana-mana lelaki tahu ? He's special .. Too meaningful for me ..

Alrite tadi dalam jam 3 aku gerak pergi Pusat Bandar .. Buad apa ? Sajaa je main boling and konon sambut monthlysaryy la dengan Faiz ... Eh bukan dgn Faiz jea , dgn Eina and Dyan .. Lepas main boling ann ..eh tak tak ekseli semasa main boling , perut gua nie rapping pulakk .. lapoo -,- soo siap men bowling ajak lha pergi makan ..
Seriuss lapaaa .. huaa .. so dah sampai kebayan ann oder arr air ABC SPECIAL , baru nak oder hotplate
ZAPPPPPPPPPPPPP aku dgr Faiz cakap makan bakso jela , duit takdo .. Huh .. Nangis der dalam hati ..ingatkan dapat makan coz lapa sgt .. So aku merajuk la , aku diam je ..
Dia tye nak makan tk ? Aku cakap no thanks \jual mahal/Die tanye sakit perut tak ? Aku cakap tak .dh kyg .. majukk aah .. Lama gak aku IGNOREE diaa annoyed kan dia ..Kesian dia tapi nak wat macamana ? Perut tak terisi so takde mud laa ..
So jalan'2 la pergi tingkat atas , Tak alih-alih kann
ZAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPP CHOCOLATE CADBURRY dia hulur dekat aku .. Ececehh aku konon buad wahh , nape beli ? Ahaks !
Padahal epy gilaa takpe perut tak terisi janji hati terisi .. Romantik lettew ! Then dia bisik nanti malam kita makan STEAMBOAT kay ? Atotoo wei perut aku mengaumm lhaa suka ! hehe THANKS DEAR :')


\nie la choc yg dia bagi/


Opss Naz tipu ! Ahahaaaaa ... Nie ha pic diaaa


Takde la besar macam choc bf kauorang bagi tapi kecik nie pun aku dh happy gila tau ? thanks agaiin bie ! Sayang awak !!

Labels: ,


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop