Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Saturday, April 28, 2012 | 10:14 PM | 0 comments
ANNIVERSARY YANG KE 1 TAHUN







Semalam 28-april-2012 genap lah aku dgn Faiz selama setahun . Unexpected sgt sebab sebelum ni tak pernah rasa . Serius :') So happy k . Aku luangkan masa dgn dia pergi Stulang laut , duduk situ kejap amik pic .. Shooo sweet kay ;')



Aku speechless sangat :')



He's one in a zillions :')



Lepas amik pic dekat stulang , kitorang gerak pergi c.s . Omomomo tengok cerita The Avengers


sumber : google

Best sangat cerita tu , oke orang c.s memang arok kay , tahu lah best takyah nak tepuk tgn segala, haha korang mmg sporting . Anyways aku puas hati :)

And lagi 1 , aku jrg pergi c.s soo baru tahu c.s ada TF dah :)

Oke dalam jam 6.30 gitu kot kitorang dah away nak balik . Ala moto selit-2 half an hour dah sampai .

Sampai rumah dia suruh aku tunggu dekat luar , sementara dia masuk .. Aduh lama gila tunggu dia ..Apa dia buat takahu laaa , myb dia mandi kut .. Tak lama lepas tu dia keluar .. Ya Allah :') Dia bawa kotak .. Itu present kan sayang :') Thanks .. Dia bg aku cupcake .. Im speechless .. Nak nangis .. Seronok sgt ..




Comelkan ? Aku sukaa sgtt :'))) tak sangka dia bt semua ni ..Aku takde pape kot nk bg dekat dia :'(
And lagi satu hadiah tu isinya frame .. pic aku dgn dia .. Cantik .. thanks b ..
Happy our ANNIVERSARY for 1 year :') Thanks for make me smile :') I DO LOVE YOU SO MUCH :')


Faiz , awak plg sempurna bt saya .. Ketahui laa , mmg awak bkn yang pertama tapi awak yang terakhir bt saya :') Saya cintakan awak :') selamanya :')

Labels:


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop