Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Friday, April 20, 2012 | 2:25 AM | 0 comments
TITANIC 3D IS THE BEST EVER ! MUST SEE !


Hai tweet heart ,fesbukers , youtubers , and bloggers ;')
Lastweek aku pergi tengok movie cerita TITANIC 3D
,Goshh ;''( Im still crying till now :'')




Cerita dia sedih sangat ,actually aku start minat TITANIC ni since tinggal dekat nenas lagi , aku ingat masatu aku year4 . Aku nangis beb , haha tu year 4. Now dah Form 4 pun still touching bile tengok cerita tu ..Pergi tengok dgn Hajar dekat tgv tebrau je ,teman dia sekali sebab ada appoiment .. Appoiment dgn siapa ? Secret guys !. Ugh takde pic aku dgn Hajar la, masatu nak cepat so no pic for this post :/ Nvm :)

Sedih part yg tang atas ni , nampak tak ? Aku buat header haha sebab aku ..Aku suka :'''( nangiss .. nangiss .. haha gembeng ..

Aku macam rasa kan nak tengok cerita tu lagi & lagi & lagi sebab
TITANIC is Lovestory pling best ^_^ EVER :)
- bak kata mokcu Faiz .heehee ..

And aku rasa now aku dh kena TITANIC fever cuz Isnin ny 23-4 kalau ada rezeki aku nak pergi tengok lagi , kalini dgn Yun .

Pic bawah ni pun sweet .. ahh .. jelly you :'(

Ya Allah so sweet Jack dgn Rose .Ah nngis..nangiis ..

QUOTE FAVOURITE AKU .Love you Jack .. kalau la kau hidup .mesti Rose bahagia ;'))
Jack now exist is Rose memory ~ forever
*im cryy ..

Labels:


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop