Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Saturday, May 26, 2012 | 7:29 PM | 0 comments
Changing Skin Again !


Hi bloggers , fesbukers , tweeps , skyper and more ! Haha well dah lama aku tak hapdet blog laite ? And now skin aku transform lagi ! Yay ! Aku suka skin yg ni . . Cun pulak .. hhaa ..

Aku nak show something . skin yg pernah aku pakai dulu .. ada beberapa screen capt , sayang gila skin yg before aku pakai ni aku lupa nak screen capt :'( ugh . Soo sad .. Skin tu pun cantik gk .. Ughhh :s





Title - Le Fabulous . Siapa punya aku dah lupa . Maaf . Skin ni rumit sikit sbb code dia ubah'2 ;/





Yang ni aku suka . Sebab coding diaa simple .. Siapa punya aku tak tahu .. tapi aku cari je dekat sini www.blogskin.com .



Haa yang ni pun aku suka ..dalam banyak'2 skin .. skin ni paling aku sayang , cuz aku edit mcm'2 doe .. haha .. aku rasa yang ni aku rembat AyemRawi punya kot -,- tah laa .. hehe ..


Yang ni amik dekat google .. header rembat FaqihahHusni .. Siapa kenal dia bagus la .. Dia mmg blogger tutor pun ..




Ops yang ni bukan twitter punya background ke ? HAHA yup ! Aku rindu yang ni .. hahaa Jackk --Rosee --Titanicc ♥ Ohsem okay ♥ ..



Thats ols :) Thanks you for reading !



Labels: ,


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop