Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Saturday, May 26, 2012 | 8:33 PM | 0 comments
MEN IN BLACK 3






Hi tweeps , fekbukers and yahoomassengers .. hha .. semalam 26-5-12 aku turun town dgn GB aku and my fussy girl . 3 orang je .. Well aku tahu korang jenis hangout 1 kampung laite ? HAHA terserlah kekampun.. Eh takde la okay back tu the title , aku tengok movie lakonan dari Will Smith and his partner Tommy Lee Jones . Best tapi takde la sampai 5 star aku bagi .Paling'2 4star je .. hhe .. Cerita dia funny plus action .. Tapi kitorang gelak sampai nak mampus cuz what ?



Cuz diz guy :3 Suck gila boleh mamat ni a.k.a Gboyf aku ni tak boleh senyap .Mmg tensen la kan duduk sebelah diaa .




After tengok movie , kitorang having tutties fruitties sat .. kikiki .. 1 cup sharing 3 person . Okay kitorang mengamalkan konsep SHARING IS CARING laite ? Tapi ini tidak adil , tidak adil bagiku cuz guna duit aku shj ;3




See ? How jakun we are . We have been divorce since okay forgot the date . Haha naiss laite ring aku dgn gboyf aku .. haa well we both have many chemistry ...



After then , pergi kedai baju .. mamat ni beli baju lain .. and wear it at thesame time .. see ? kalau korang perasan baju dia dah transform ! haaahaa ..



Budget kerek siaa mamat ni .hhaa ...

And diz is fussy girl .
Aku ingat harini nak tengok movie Aku Ada Kau Ada ? Siapa nak temann ? Jommmmmmm <3


Enough here see you later .

And thanks for reading :)

shortnote:

I MISS MY BOYFIEND ACTUALLY :) BIE TAKE CARE OK . JGN MENGATAL DKT KG OK ?| I L Y SO MUCH :*


Labels:


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop