Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Wednesday, June 6, 2012 | 2:19 AM | 0 comments
Marry Brown Time



hi dear fellas alss ... haha haritu bersamaan dgn minggu lepas kot kitorang eat out , eh ada ke eat out ? hha layan ..
dekat mb depan ..siapa tgl dkt kota masai tu tahu laa wkwkwkwkw ... tensen tak dapat keluar bandar haritu , mak ah ni ee geram betul .. so release tensen dekat mb lah kan ..



pergi dgn Faiz , zoey and eina .. Ahh pic dorang takde pulak lupa nak bluetoth -,-
masing-2 snap guna phone sendiri ..



makan chicken apa tah ek ada kuah mushroom tu . umphh sedap tapi sayang .. sikit noh ..
Faiz pulak aku belikann mee curry tak makan pulak .. aku ingat dia suke .. hm .. upset ..




See ? tengok muka aku kemain ceriaa .dia ? ugh mentang-2 kena arah dgn aku sikit terus wat muka .. mana tak marah beb penat-2 aku orderkan bt dia , tapi dia tak makan pulak ! kenyang alasan dia ..eee ..geram ... Nasib baik ada zoey si penghabiss makanan ..



Okay lah nak makan hungereyy ohh ~ tata thanks for reading !

Labels:


Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop