Way to DASHBOARD Don't forget to +FOLLOW me
\\P▲yphone//
Hi there's some Tweets by @nazsiyfa by the way you can find me on facebook - Nazs Iyfa . Instagram- nazsiyfa Daisypath Anniversary tickers
Little Linkies

NYNY | Mr.Purple | Fazeera | Lysa Lexia | Eyyien | You punya blog please ;p | Friend | Friend |



Hi me Nazs
">
Hi,nice word please:)
There's some sad story,sadlife which i've faced thru by myself,alone. :')

Friday, September 21, 2012 | 3:30 AM | 0 comments
Nazs Freehair! Rambutku Rambutmu jua.

Hi bloggerians , harini aku nak hapdet pasal rambut ku , rambutmu jua . Ehh ? Okay sepertimana yang aku post dekat fb & twtr , mesti korang bosan kan asyik tengok aku pakai tudung je , haa now aku freehair .. Sebab baru cut rambut .. Pendek dah .. *fact*free cut* Haha .. Pic tu masa rambut aku belum kena potong . Haha naiss kan ? Well *fact*curik dr we<3it .

(Aku guna voucher ni,redeem jelaa sementara tarikh tak luput lagi tu)


Actually,rambut aku colour hitam je , dah tak main ah colour-colour ni .Buat solat aku taksah ada ah ;D



Yah maybe mcm ni la pic rambut aku sebelum di cut oleh akak2 yang kerja dekat kolej komuniti tu. Hee ~

Ahha, ni lah hasilnya after di cut  :) Look nais rite ? *fact*rambut aku colour hitam k , No blue at all .


Aku cakap dgn akak spa tu yang aku nak potong rambut stail ala Rihanna , ha cam ni lah .HAHA. Fesyen rambut ni namanya sebelah panjang sebelah pendek (Y) *fact*Style ni namanya Bob Hair :)


So tu jelah koleksi pic rambutku rambutmu jua :) #Ehh

Haha , so korang punya rambut pulak pattern acane ?

<-----------------------------------------------











p/s: sorry k pic rambut tu sekadar gambar hiasan dan takde kena mengena dgn hidup aku .

Twitter @nazsiyfa Follow dude !

Older Post | Newer Post

Template Made By Ejat SH . Edit By Nazs-Iyfaa . Little Help By HTML Color Code,Imgur & Photoshop